Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Μικροί και μεγάλοι

υποδέχονται τα Χριστούγεννα

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χαμόγελα υποδέχθηκαν τα Χριστούγεννα οι παιδαγωγοί και τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Κηφισιάς «Σοφία Γκίκα», στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη  αίθουσα του Δημαρχείου «Δήμαρχος Βασίλειος Γκατσόπουλος».

Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, έπαιξαν σκετσάκια χόρεψαν, τραγούδησαν  χριστουγεννιάτικες μελωδίες και, ευχήθηκαν χαρούμενα Χριστούγεννα σε όσους παρακολούθησαν τη γιορτή και στήριξαν με το χειροκρότημά τους την προσπάθεια των παιδιών.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Γ. Χιωτάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Άννα Κορογιαννάκη και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Ο κ. Χιωτάκης ευχαρίστησε το προσωπικό για την αμέριστη συμπαράσταση και τη συνεχή προσπάθειά του, προκειμένου να μην λείψει τίποτα από την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και την ασφάλεια των παιδιών, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα στους γονείς και σε όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή του Παιδικού Σταθμού και επισήμανε ότι ο Δήμος Κηφισιάς θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να αναπτύσσει τις κοινωνικές δομές του.
Γιορτή και στο ΚΑΠΗ
Μέσα σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε και η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γ’ Κ.Α.Π.Η. «Στέλλα Ν. Φράγκου»  του Δήμου Κηφισιάς.
Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έψαλαν τα κάλαντα, τραγούδησαν, χόρεψαν και γεύτηκαν χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, Κοντά τους βρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης ο οποίος τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη αισιοδοξία και ανθρωπιά. «Είναι χρέος μας είμαστε δίπλα σας, γιατί μας διδάξατε αρχές και μας χαρίζετε απλόχερα ζεστασιά, καλοσύνη και τις πάντα χρήσιμες συμβουλές σας» τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ