Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Γιορτή στο Α’ ΚΑΠΗ Ηρακλείου Αττικής παρουσία του Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι μικροί τραγουδούσαν

και οι μεγάλοι απολάμβαναν

Σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των φορέων της πόλης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Παντελής Βλασσόπουλος. Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου παρευρέθηκε στην γιορτή του Α’ ΚΑΠΗ Ηρακλείου Αττικής, όπου ο παιδικός σταθμός της οδού Ναρκίσσων έδωσε μια διαφορετική ζεστασιά με τα τραγούδια του.

Τα παιδάκια που συμμετείχαν με την καθοδήγηση των δασκάλων τους τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ τραγούδια παρουσίασε και το τμήμα της χορωδίας του Α ΚΑΠΗ υπό την διεύθυνση της Άννας Αθανασιάδου.
Στο πλαίσιο της γιορτής η διευθύντρια των παιδικών σταθμών κα Γεωργία Σταματάκη πρότεινε να προγραμματίσουν κοινές δράσεις με μέλη του Α ΚΑΠΗ όπως να επισκέπτεται αντιπροσωπεία τον παιδικό σταθμό και να διαβάζει παραμύθια στα παιδία πρόταση που άμεσα υιοθέτησε ο υπεύθυνος του ΚΑΠΗ κ. Γιάννης Αργύρης.
Στη γιορτή παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν εκτός από το δήμαρχο, η εποπτεύουσα το ΚΑΠΗ και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δέσποινα Ασμακλή, η αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μαίρη Ζούνη, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πασχάλης Γονατάς, η αντιπρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ Παρασκευή Κράλλη και η δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη Μαριάννα Ζούρου.
Μέρα ξενοιασιάς και παιχνιδιού για τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου που είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί με τους δασκάλους τους στα παιχνίδια που είναι στημένα στην πλατεία 25ης Μαρτίου (ΗΣΑΠ). Μετά από συνεργασία του δημάρχου με τον διευθυντή του ειδικού σχολείου Θανάση Μπούρα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιχνίδια και να διασκεδάσουν.

Παρών ο Δήμαρχος και στο ΕΕΕΕΚ
Την ίδια μέρα, τη γιορτή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. επισκέφτηκε ο Δήμαρχος. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με γλυκά εδέσματα που έφτιαξαν οι ίδιοι οι σπουδαστές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. τόσο ο κ. Βλασσόπουλος όσο και οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Γαλακτοπούλου και Στέφανος Λεζγής είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους σπουδαστές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς να ανταλλάξουν ευχές και να δώσουν μαζί ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.
Στην γιορτή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. έδωσε δυναμικά το παρόν και το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Την παραμονή των Χριστουγέννων τα ποντιακά κάλαντα έψαλαν στο Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γιώργο Βλαντή, Γιάννη Κεσκινίδη και Στέφανο Λεζγή τα μέλη της Ένωσης Ποντίων Ηρακλείου Αττικής & Νέας Ιωνίας «Η Ρωμανία». Ο Δήμαρχος συνεχάρη την ένωση και τον πρόεδρο Στράτο Περσίδη τόσο για το τμήμα διδασκαλίας χορού όσο και για το τμήμα διδασκαλίας ποντιακής διαλέκτου που πρόκειται να λειτουργήσει και για την συνεισφορά τους στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ