Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ημερίδα πραγματοποιείται την Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύθηκε

στις

“Διαζύγιο και παιδί –

Ψυχολογία του παιδιού”

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Διαζύγιο και παιδί – Ψυχολογία του παιδιού».

Ομιλητές της βραδιάς θα είναι η κ. Σφέτσου Μαρία – Δικηγόρος με θέμα : «Διατροφικά δικαιώματα των τέκνων και λοιπά ζητήματα», ο κ. Ορέστης Ποτάκης – Δικηγόρος με θέμα : «Διαζύγιο και διατροφή μεταξύ των συζύγων» και η κ. Δρακοπούλου Ειρήνη – Ψυχολόγος με θέματα ομιλίας «Διαζύγιο και παιδί & Ψυχολογία του παιδιού».
Πρόκειται για την πρώτη, από μια σειρά 10 Ενημερωτικών Ημερίδων με γενικό τίτλο «Καλύτερη Ζωή; Και όμως μπορούμε….» που διοργανώνει ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και σαν στόχο έχουν την ουσιαστική στήριξη της οικογένειας και την βελτίωση της δύσκολης καθημερινότητας μας.
Στην εκδήλωση και μετά την τοποθέτηση των ομιλητών, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να εκφράσουν προβληματισμούς σχετικούς με το θέμα.
Οι Ημερίδες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Η επόμενη προγραμματισμένη Ημερίδα είναι στις 24 Απριλίου και έχει ως θέμα : «Μαθησιακές δυσκολίες : Διάγνωση – Αντιμετώπιση».
Σημειώνουμε ότι 1η και 8 Μαΐου, λόγω των ημερών του Πάσχα οι ημερίδες δεν θα πραγματοποιηθούν.   
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ