Connect with us

Αγίας Παρασκευής

Γιατί πήγε η Ένωση Σύλλογων Γονέων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Published

on

Συνάντηση εργασίας της Δημοτικής αρχής με το Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής.

Από την Δημοτική αρχή στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτισμού Π. Γκόνης και Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισ. Πετσατώδη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ και οι Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Β. Τραυλός, ενώ από την Ένωση Συλλόγων Γονέων συμμετείχαν η πρόεδρος Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.
Η συζήτηση διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας και έγινε με βάση σχετικό υπόμνημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, που περιλαμβάνει σημαντικά θέματα αρμοδιότητας του Δήμου όπως υποδομών, προγραμμάτων, λειτουργίας και χρηματοδότησης.
Η Δημοτική αρχή εκτιμώντας τη σοβαρότητα και τις πολλές πλευρές των θεμάτων δεσμεύτηκε να μελετήσει το υπόμνημα και να απαντήσει πολύ σύντομα εγγράφως στην Ένωση.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ