Αγίας Βαρβάρας
Κόκκινες γραμμές από τους Δήμους- πιέζουν για απάντηση

Στην απόφαση να μη συμμετέχει η ΚΕΔΕ στις επιτροπές του Υπουργείου Εσωτερικών για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, μέχρι να
καταθέσει η Κυβέρνηση τις δικές της θέσεις σχετικά με τις «κόκκινες γραμμές» που έχει θέσει, προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του.
Συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση του Προέδρου Γ. Πατούλη, η οποία έγινε αποδεκτή, η ΚΕΔΕ καταθέτει και πάλι τις θέσεις της – «κόκκινες γραμμές» τόσο στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, όσο και στις επιτροπές και αναμένει, εντός δεκαημέρου, από το Υπουργείο Εσωτερικών να διατυπώσει το συγκεκριμένο πλαίσιο των προτάσεών του. Αφού κατατεθούν οι προτάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών θα πραγματοποιηθεί και πάλι συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να αξιολογηθεί η συμμετοχή των εκπροσώπων της ΚΕΔΕ στις επιτροπές που έχουν συγκροτηθεί για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, κατά τη διάρκεια της εισήγησής του, υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι στην πρόσφατη συνάντηση ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης εμφανίστηκε θετικός απέναντι σε μια σειρά αιτημάτων.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συμδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ