Connect with us

Κοινωνία

O Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στις 12 και 13 Φεβρουαρίου

Published

on

Δίνω Ζωή- Είναι Στο Αίμα μου!

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ»(ΟΚΟΙΠΑΔΑ) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας που θα χρειασθούν μετάγγιση αίματος.

Η 12η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), κατά τις ημέρες:
– Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013, από 9:00 έως 14:00
– Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013, 14:00 – 20:00
Πρόσκληση προς όλους τους πολίτες για συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία,   απευθύνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης. « Η συμμετοχή μας στην εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μία πράξη ύψιστης κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας. Είναι δώρο ζωής για κάποιον,ο οποίος θα έχει απόλυτη ανάγκη από μετάγγιση αίματος. Δίνοντας δέκα λεπτά από το χρόνο μας, σε μία ανώδυνη διαδικασία για εμάς, προσφέρουμε την ελπίδα να σωθεί μια ζωή» σημειώνει στο μήνυμά του ο κ. Πατούλης.  
Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το κινητό συνεργείο Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 213-20.31.940

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ