Αμαρουσίου
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2015/12/images_patoulis_kalanta.jpg)
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας έψαλαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, περισσότερα από 120 παιδιά Δημοτικών Σχολείων της πόλης με τη συνοδεία του παραδοσιακού τριγώνου και μουσικών οργάνων.
Τα παιδιά και τους δασκάλους τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος στο γραφείο του στο Δημαρχείο ανταλλάσσοντας ευχές για τις μέρες των Χριστουγέννων και τη Νέα Χρονιά.
Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, προσέφερε στους μικρούς χορωδούς δωράκια, γλυκίσματα, προσκλήσεις για να επισκεφθούν το καρουζέλ, το τρενάκι, στο παγοδρόμιο στην πλατεία Αγίας Λαύρας και ευχές για να έχουν όμορφες γιορτές και μία ακόμη ομορφότερη δημιουργική χρονιά γεμάτη με χαμόγελα και πρόοδο. Από την πλευρά τους τα παιδιά του προσέφεραν δημιουργίες τους, κάρτες με ευχές και το ωραιότερο χαμόγελό τους.
Τις ευχές του έδωσε και στους εκπαιδευτικούς, τους οποίους και συνεχάρη για την πολύ καλή προετοιμασία και παρουσία των παιδιών. Με τη σειρά τους τον ευχαρίστησαν που βρίσκεται κοντά στη νέα γενιά και του ευχήθηκαν προσωπική ευτυχία και επιτυχία στο έργο του.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας