Κοινωνία
ΗΠΑ: Ο σύζυγος της μιας από τις δύο δασκάλες που χάθηκαν στην Ουβάλντε πέθανε «από θλίψη»

Ο σύζυγος της μιας από τις δύο δασκάλες που σκοτώθηκαν προσπαθώντας να προστατεύσουν μικρούς μαθητές και μικρές μαθήτριές τους σε πρωτοβάθμιο σχολείο στην πόλη Ουβάλντε του Τέξας, όπου έφηβος τις δολοφόνησε, όπως και 19 παιδιά, πέθανε χθες Πέμπτη «από θλίψη», ανακοίνωσαν μέλη της οικογένειάς του.
Ο Τζο Γκαρσία έκανε προετοιμασίες για την κηδεία της γυναίκας με την οποία ήταν μαζί αφότου ήταν μαθητές γυμνασίου και ήταν σύζυγός του επί 24 χρόνια όταν κατέρρευσε εξαιτίας καρδιακής προσβολής και πέθανε χθες, εξήγησαν συγγενείς στην εφημερίδα New York Times.
Η Ντέμπρα Όστιν, που ανέφερε ότι είναι εξαδέλφη της δασκάλας, τόνισε σε ανάρτησή της κάτω από τον έρανο στον ιστότοπο GoFundMe για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα τέσσερα ορφανά που άφησε πίσω το ζευγάρι πως είναι πεπεισμένη πως «ο Τζο πέθανε εξαιτίας του ότι έσπασε η καρδιά του, επειδή έχασε την αγάπη της ζωής του έπειτα από 25 χρόνια». Ο Τζον Μαρτίνες, που ανέφερε πως είναι ανιψιός της δασκάλας, ανέφερε «συγκλονισμένος» πως ο σύζυγός της Τζο Γκαρσία «πέθανε από θλίψη».
Οι δύο δασκάλες, η Ίρμα Γκαρσία και η Έβα Μιρέλες, έπεσαν νεκρές από τις σφαίρες του Σαλβαδόρ Ράμος, του 18χρονου δράστη της σφαγής στο πρωτοβάθμιο σχολείο Ρομπ, όπως και δεκαεννέα μαθητές, δύο ημέρες πριν από το τέλος της σχολικής χρονιάς. Ο δράστης έπεσε με τη σειρά του νεκρός σε επέμβαση της αστυνομίας που ακολούθησε.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024