Ελάτε στην παρέα μας

Οικονομία

Έξι ακόμα άτομα συνέλαβε η αστυνομία για χρέη στο δημόσιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Συλλήψεις γίνονται, αλλά

χρήματα μπαίνουν τα ταμεία;

Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, έξι άτομα για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο που αγγίζουν σχεδόν τα 4 εκ. ευρώ. Δύο συλλήψεις είχαμε και στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής:

1. Συνελήφθη στη Ν. Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ν. Σμύρνης, 38χρονη ημεδαπή, Πρόεδρος Εταιρείας Ειδών Υπεραγοράς Τροφίμων για μη καταβολή εισφορών στο Ι.Κ.Α. ύψους 2.192.842,35 ευρώ.

2. Συνελήφθη στο Ηράκλειο Αττικής, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ηρακλείου, 58χρονος ημεδαπός, Διαχειριστής Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 1.218.712,41 ευρώ.

3. Συνελήφθη στο Ελληνικό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 65χρονος ημεδαπός, Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας ειδών ένδυσης-υπόδησης για μη καταβολή εισφορών στο Ι.Κ.Α. ύψους 396.569,07 ευρώ.

4. Συνελήφθη στο Ηράκλειο Αττικής, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ηρακλείου, 53χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 311.566,68 ευρώ.

5. Συνελήφθησαν στον Άγιο Στέφανο Αττικής, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Στεφάνου, 40χρονος ημεδαπός και 61χρονη ημεδαπή, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα Εριοβιομηχανίας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 300.955,02 ευρώ έκαστος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ