Connect with us

Οικονομία

6η Πολιτιστική Διαδρομή για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Δάφνης-Υμηττού

Published

on

Το Τμήμα Πολιτισμού, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, διοργανώνουν την 6η πολιτιστική διαδρομή την Κυριακή 13 Απριλίου 2025, προσφέροντας στα μέλη των Κ.Α.Π.Η. μια ξεχωριστή ευκαιρία για απόδραση, γνώση και ψυχαγωγία.

Η εκδρομή περιλαμβάνει:

Αρχαιολογικός Χώρος Νεμέας

Επίσκεψη στον ιστορικό χώρο του αρχαίου σταδίου και του ναού του Δία, εκεί όπου τελούνταν τα Νέμεα, αθλητικοί αγώνες της αρχαιότητας.

Παναγία του Βράχου

Ένα μοναδικό εκκλησάκι «σκαρφαλωμένο» σε βραχώδη πλαγιά, που συνδυάζει την πίστη με την επιβλητική φυσική ομορφιά.

Οινοποιείο Καραμήτσου

Ξενάγηση στον κόσμο του ντόπιου κρασιού με γευσιγνωσία και γνωριμία με την οινική παράδοση της Νεμέας.

Πόλη της Νεμέας

Περίπατος στο κέντρο της σύγχρονης πόλης με ελεύθερο χρόνο για καφέ, φαγητό ή αναμνηστικά.

Ένα πολιτιστικό ταξίδι που συνδυάζει ιστορία, παράδοση, φύση και γεύση, με στόχο την ενεργή συμμετοχή και την ποιοτική ψυχαγωγία των συμπολιτών της τρίτης ηλικίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ