Περιβάλλον
Και οι δήμοι σβήνουν τα φώτα

Αρκετοί δήμοι της χώρας συμμετέχουν στην παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή του πλανήτη μας σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα, από τις 20.30 έως και τις 21.30, το Σάββατο 28 Μαρτίου. Τη συμμετοχή τους έχουν δηλώσει και δήμοι της Αθήνας και του Πειραιά.
Αγία Βαρβάρα
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σβήνει τα φώτα σε όλα δημοτικά κτίρια, στις οδούς Μ. Αλεξάνδρου και Ελ. Βενιζέλου και στις εξής πλατείες:
Πάρκο Μητέρας, Πλατεία Λίθου, Συντριβάνι, Πλατεία Προφήτη Ηλία, Πλατεία Μακρυγιάννη, Πλατεία Βάρναλη, Πλατεία Νέας Γενιάς, Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, Πλατεία 19 Μάη, Πλατεία Λαμπράκη, Πλατεία Αγίας Ελεούσας»
Ηράκλειο
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ο Δήμος Ηρακλείου θα συσκοτίσει συμβολικά για μία ώρα κτίρια και χαρακτηριστικά σημεία του δήμου, παροτρύνοντας όλα τα νοικοκυριά να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην «Ώρα της Γης 2015».
Μοσχάτο-Ταύρος
Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, από τις 20:30 έως τις 21:30, θα διακοπεί συμβολικά ο ηλεκτροφωτισμός στα εξής σημεία:
Μοσχάτο: Πλατεία Μεταμόρφωσης και πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.
Ταύρος: Πλατεία Μακεδονίας και πλατεία Αγίας Σοφίας.
Περιστέρι
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή του πλανήτη μας. Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Ηλεκτροφωτισμού Κώστας Ποθητός καλεί όλους τους δημότες το Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 20:30, να σβήσουν τα φώτα τους για μια ώρα –την Ώρα της Γης– συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια της μείωσης του ταχύτατου ρυθμού υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Διαβάστε επίσης:
Ο Δήμος Γλυφάδας συμμετέχει στην Ώρα της Γης
O Δήμος Μεταμόρφωσης κατεβάζει …διακόπτη το Σάββατο
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ