Περιβάλλον
Ξεχωρίζει η Αγία Παρασκευή στην ανακύκλωση
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2013/10/images_NEW_PHOTOS_eco3.jpg)
Σημαντική επιτυχία για το Δήμο Αγίας Παρασκευής αποτελεί η κατάκτηση της δεύτερης θέσης σε ποσοστό ανακύκλωσης απορριμμάτων, ανάμεσα σε 66 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής!
Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς επιθυμεί να ευχαριστήσει τους δημότες για την έμπρακτα πλέον αποδεδειγμένη ευαισθησία τους απέναντι στο περιβάλλον , για την αθρόα συμμετοχή και για την δυναμική τους συμβολή στην κινητοποίηση του Δήμου μας για την ενίσχυση της ανακύκλωσης.
“Συγχαρητήρια αξίζουν σε κάθε έναν δημότη ξεχωριστά αλλά και σε όλους όσους συνετέλεσαν στο να δώσει ο Δήμος μας ένα ηχηρό μήνυμα για την αξία της ανακύκλωσης και του σεβασμού προς το περιβάλλον.
Σημειώνεται ότι ,η αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την μείωση του κόστους διαχείρισης απορριμμάτων.
Ως εκ τούτου, σε συνέχεια της ήδη εφαρμοσμένης συνολικής μείωσης των δημοτικών τελών κατά 19% στα έτη διοίκησης της παρούσας δημοτικής αρχής, η διατήρηση και η περαιτέρω αύξηση του ποσοστού ανακύκλωσης θα δώσει τη δυνατότητα για επιπλέον μείωση των δημοτικών τελών κατά 10% τουλάχιστον το επόμενο έτος” τονίζεται στο δελτίο τύπου του Δήμου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας