Ελάτε στην παρέα μας

Περιβάλλον

Συνεχίζονται οι δράσεις του “The Green City”

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ “The Green City”. Την εβδομάδα (24-30 Ιουλίου) έγιναν οι εξής δράσεις:

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου  24/07/2023

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου πραγματοποιήθηκε δράση στο Camp του Δ. Ταύρου. Έγινε ενημέρωση και παρουσίαση του προγράμματος σε 90 παιδιά. Το παρών έδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κα Αδαμοπούλου.

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου  24/07/2023

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου πραγματοποιήθηκε δράση στο Camp του Δ. Μοσχάτου. Έγινε ενημέρωση και παρουσίαση του προγράμματος σε 120 παιδιά. Το παρών έδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κα Αδαμοπούλου.

Δήμος Σαρωνικού 25/07/2023

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου πραγματοποιήθηκε δράση στο ΚΔΑΠ Παλαιάς Φώκαιας. Έγινε ενημέρωση και παρουσίαση του προγράμματος σε 70 παιδιά.

Δήμος Αμαρουσίου 26/07/2023

Έπειτα από πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα κας Κεφαλογιάννη πραγματοποιήθηκε δράση στο Camp «Αεί Φέρειν». Έγινε ενημέρωση και παρουσίαση του προγράμματος σε 40 παιδιά.

Δήμος Αθηναίων 30/07/2023

Παραβρεθήκαμε στη θεατρική παράσταση «ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε» στο Θέατρο Γκράβας που διοργάνωσε ο Δήμος με υποστηρικτή την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και τον ΕΔΣΝΑ με ένα ΚΠΣ.  Ενημερώσαμε και ευαισθητοποιήσαμε τους επισκέπτες της εκδήλωσης για το πρόγραμμα μας. Το παρών έδωσε ο  Αναπλ. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης του ΕΔΣΝΑ κ. Μνηματίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ