Connect with us

Βριλησσίων

Δήμος εκδίκασε αγωγή κατά του Τουρκικού Δημοσίου

Published

on

Στο πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών έγινε η δίκη της αγωγής που ο Δήμος

Πεντέλης έχει υποβάλλει κατά του Τουρκικού Δημοσίου, ζητώντας πενήντα χιλιάδες ευρώ για την αποκατάσταση του πεντελικού περιβάλλοντος από τις φωτιές του Ιουλίου του 1995, που φέρονται να προκλήθηκαν σύμφωνα με τη δήλωση του Πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μ. Γιλμάζ από Τούρκους πράκτορες.
Στη δίκη δεν παρέστη το Τουρκικό Δημόσιο καθώς το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας με επιστολή του ανακοίνωσε ότι δε θα παραστεί καθόσον θεωρεί ότι πρόκειται περί ετεροδικίας.
Το δικαστήριο άκουσε τους συνηγόρους και τον Δήμαρχο που παρευρίσκονταν και αναμένεται η έκδοση της απόφασής του.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδαφέρον, στέλνοντας email στα xtypos@otenet.gr και xtyposcomp@gmail.com – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συμδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ