Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης
Το Δημοτικό Σχολείο Βάρκιζας συμμετέχει σε καινοτόμες δράσεις και στον εθελοντισμό

Με πρωτοπόρες δράσεις συμμετείχε το Δημοτικό Σχολείο Βάρκιζας στο πρόγραμμα «Let’s do it Greece» στις 27, 28, και 29 Μαρτίου, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, μαθητών, του συλλόγου γονέων καθώς επίσης πολλών άλλων γονέων ανά τάξη.
Πραγματοποιήθηκαν δράσεις που αφορούσαν στην καθαριότητα, στο βάψιμο, στην αξιοποίηση του πρασίνου και επίσης με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού των εικαστικών, κας Παναγιώτας Στάϊκου – Δρακοπούλου, στην κατασκευή επιδαπέδιων παιχνιδιών (φιδάκι – κουτσό). Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την αναμόρφωση και των εξωραϊσμό των εξωτερικών χώρων δράση χορηγήθηκε στο σχολείο από την Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Η διεύθυνση του σχολείου, αλλά και η Δημοτική Αρχή ευχαριστούν όσους στήριξαν και συμμετείχαν στο πρόγραμμα και στην προσπάθεια να διδαχθούν τα παιδιά την ομαδικότητα, τη συνεργασία και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ