Ειδήσεις
Απίστευτο: Πήγε να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης καλωδιωμένος [Εικόνες]
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2020/07/Στιγμιότυπο-2020-07-23-6.30.18-μμ.png)
Να περάσει στις εξετάσεις για τα σήματα οδήγησης με τον δικό του τρόπο προσπάθησε ένας υποψήφιος οδηγός στο Περιστέρι.
Συγκεκριμένα ένας εξεταζόμενος υποψήφιος οδηγός εντοπίστηκε κυριολεκτικά «καλωδιωμένος» με ειδικό σύστημα επικοινωνίας μέσω του οποίου λάμβανε τις σωστές απαντήσεις καθώς και με δύο ανοικτά κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι είχε συνεννοηθεί εκ των προτέρων με σχολή εκπαίδευσης ώστε να λαμβάνει την ηλεκτρονική βοήθεια.
Οι εξεταστές εντόπισαν και δεύτερο υποψήφιο με ανοικτό το κινητό του τηλέφωνο και του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό από τους Αντιπεριφερειάρχες: Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, και τον Γενικό Διευθυντή κ. Ηλία Δόλγυρα, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Για άλλη μια φορά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής απέδειξαν έμπρακτα ότι οι Υπηρεσίες μας διαθέτουν ανθρώπινο δυναμικό που ανταποκρίνεται στην αποστολή του με ήθος και αίσθημα ευθύνης. Δείχνουμε μηδενική ανοχή σε φαινόμενα παράνομων πράξεων, συναλλαγής και διαφθοράς. Με πρόταγμα τη διαφάνεια, την ισονομία και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πολίτη θωρακίζουμε με συνεχείς παρεμβάσεις και θεσμικές πρωτοβουλίες το σύστημα εξετάσεων και μειώνουμε γραφειοκρατικά εμπόδια και διοικητικές διαδικασίες».
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Β. Γιαννακόπουλος επισήμανε: «Με τις εντολές του Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη έχουμε επεξεργαστεί ένα πλέγμα ασφαλιστικών δικλείδων για το αδιάβλητο των εξετάσεων καθώς και ψηφιοποίηση υπηρεσιών με κατάργηση και απλοποίηση διοικητικών διαδικασιών προς όφελος του πολίτη».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας