Ειδήσεις
Η Περιφέρεια Αττικής “καθαρίζει” την Αθήνα από τις παράνομες αφίσες
Τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αποξήλωσης αφισών που αναρτήθηκαν παράνομα, σε κεντρικούς δρόμους Αθήνας, μετά από σχετικές αυτοψίες που έγιναν τόσο από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας όσο και τους αρμόδιους για την εποπτεία του οδικού δικτύου.
Ειδικότερα, από χθες τα συνεργεία της Περιφέρειας απομακρύνουν με ειδικά καλαθοφόρα οχήματα αφίσες από τις λεωφόρους Αλεξάνδρας Αθηνών, Θηβών, Αμφιθέας, Ιάσονος, Βουλιαγμένης, Μεσογείων, Δουκίσσης Πλακεντίας, Πατησίων, Γαλατσίου, Κηφισίας και την Ιερά Οδό.
Να σημειωθεί ότι οι αφίσες εκτός από τη ρύπανση που προκαλούν, σε κάποια σημεία αποτελούν κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς καθώς μπορεί να προκαλέσουν απόσπαση προσοχής, αλλά και να αποκρύψουν ταμπέλες οδικής σήμανσης, όπως και φωτεινούς σηματοδότες.
Η διαδικασία αποξήλωσης θα συνεχιστεί και σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το μεσημέρι.
Σε σχετικές δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής: «Μηδενική ανοχή σε όσους δεν εννοούν να συμμορφωθούν με το νόμο και επιμένουν να παρανομούν. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ρυπαίνει το περιβάλλον και να απειλεί την οδική ασφάλεια».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας