Ειδήσεις
Άδωνις Γεωργιάδης για πτώση του ασανσέρ: «Η Διοίκηση του νοσοκομείου τήρησε τα πρωτόκολλα»

«Φως» στο περιστατικό από την πτώση του ασανσέρ στο κενό, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», με αποτέλεσμα να τραυματιστούν – ευτυχώς ελαφρά – τέσσερα άτομα, αναμένεται να δώσουν η Ε.Δ.Ε. από το Υπουργείο Υγείας και η προανάκριση από την Αστυνομία.
Η υγειονομική περιφέρεια και η διοίκηση του νοσοκομείου υποστηρίζουν ότι ο ανελκυστήρας είχε συντηρηθεί κανονικά και μάλιστα δύο φορές, ενώ τηρούσε όλους τους κανόνες ασφαλείας. «Θα στραφούμε νομικά κατά της εταιρείας. Η Διοίκηση του νοσοκομείου τήρησε τα πρωτόκολλα. Ο ανελκυστήρας συντηρήθηκε πριν 25 ημέρες» τόνισε στο Κανάλι Ένα 90.4 και την εκπομπή «Πρωινό Soundtrack» με τον Γιώργο Σαραντάκο, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Σχολιάζοντας την αντίδραση των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «αποτελεί μία τρανή απόδειξη πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν καμία διάθεση να πολιτευθούν με σοβαρότητα».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ