Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Αίτημα για κατασκευή αίθουσας εκδηλώσεων

Δημοσιεύθηκε

στις


Τη δυνατότητα κατασκευής αίθουσας εκδηλώσεων στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο στην Κοκκινιά, συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στη συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου, παρόντων του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Σμυρνή και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρη Καρλαύτη.
Στο αίτημα του Συλλόγου για την κατασκευή μιας μεγαλύτερης αίθουσας εκδηλώσεων στο χώρο των σχολείων, η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας θα επισκεφθεί το σχολικό συγκρότημα προκειμένου να εξετάσει την εξέρευση λύσης, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και του Καθηγητές του σχολείου.Ως πιθανή λύση συζητείται η δημιουργία αίθουσας εκδηλώσεων, εκεί που σήμερα λειτουργεί η Σχολική Βιβλιοθήκη και η μεταφορά αυτής σε μικρότερο χώρο εντός του σχολείου.
Στη συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου παραβρέθηκαν η Πρόεδρος κα Ντόλυ Μανιατοπούλου και ο Αντιπρόεδρος κος Βαγγέλης Σουμαλάς, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την άμεση ανταπόκρισή του να δώσει λύση στο αίτημα του Συλλόγου.                        

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ