Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Απάντηση του Γιάννη Κολμανιώτη στη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Δημοσιεύθηκε

στις


Επανέρχεται στο ζήτημα της παραίτησής του από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Νέας Ιωνίας ο κ. Γιάννης Κολμανιώτης ο οποίος με νέα ανακοίνωσή του απαντάει στην παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη».
Η ανακοίνωση του κ. Κολμανιώτη έχει ως εξής:

«Η παράταξη « Δημιουργία Αλληλεγγύη » , επανέρχεται στο θέμα της παραίτησης μου , ισχυριζόμενη ότι ανακάλεσα την αρχική μου δήλωση , κατόπιν πιέσεων της Δημοτικής παράταξης στην οποία ανήκω,
Αν βέβαια έμπαιναν στον κόπο να ψάξουν και να δουν την παραίτηση μου της 30/05/14 προς τον Δήμαρχο της Πόλης,  θα είχαν αντιληφθεί από την αρχή από ποιο αξίωμα είχα παραιτηθεί και δεν θα χρειαζόταν να βγει η πρώτη ανακοίνωση τους , με εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα και για να σώσουν την παρτίδα να αναγκαστούν να  βγάλουν και δεύτερη με απαράδεκτους υπαινιγμούς για μένα .
Τους πληροφορώ ότι ουδέποτε στη ζωή μου ανέχθηκα πιέσεις από οποιονδήποτε και το έχω αποδείξει πολλές φορές, τόσο στο προσωπικό μου, όσο και στο πολιτικό μου βίο.
Ίσως βέβαια αυτό να είναι δύσκολο να γίνει παραδεκτό και αντιληπτό από ανθρώπους που έχουν μάθει να ζουν και να διαβιούν από την ενασχόληση τους με τα κοινά .
Παραιτήθηκα από Αντιδήμαρχος και από την καθημερινή ενασχόληση  με τα κοινά και αυτό το δήλωσα πριν βγουν οι ανακοινώσεις.
Εξήγησα τους λόγους , ανέφερα ότι είναι κυρίως  προσωπικοί αλλά και πολιτικοί –  όσοι γνωρίζουν από πολιτική θα μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα – και αν ήταν να αποδεχτώ και να λυγίσω  σε πιέσεις δεν θα παραιτιόμουν καθόλου , θα έκανα υπομονή να λήξει η θητεία μου , θα καρπωνόμουν και τρεις μισθούς και  στο τελος ούτε γάτα ούτε ζημιά .
Για τεκμηρίωση των ανωτέρω καταθέτω την δήλωση  παραίτησης που κατέθεσα στο πρωτόκολλο του Δήμου στις 30/05/2014 και την οποία μπορεί να αναζητήσει όποιος ενδιαφέρεται .
 
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Του κ. Ιωάννη Κολμανιώτη
Από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Ν. Ιωνίας
Προς
Το Δήμαρχο Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση .
Υποβάλλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Αντιδημάρχου μη δυνάμενος να συνεχίσω να παρέχω τις υπηρεσίες μου που απορρέουν από το αξίωμα αυτό.
Παρακαλώ, σύμφωνα και με τις διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 54 του Ν.3852/2010 να προβείτε στην αποδοχή του.
Ο δηλών
Ιωάννης Κολμανιώτης»

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Κολμανιώτης:«Γιατί παραιτήθηκα από Αντιδήμαρχος»

“Η παράσταση του έργου συνεχίζεται”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ