Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Αποχώρηση Συμβούλου στη “Συμμαχία Πολιτών”

Δημοσιεύθηκε

στις


Αλλαγή έχουμε στη σύνθεση της δημοτικής ομάδας της παράταξης “Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης-Πεύκης” λίγς μόλις ημέρες πριν την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Ειδικότερα αποχωρεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης και τη θέση του καταλαμβάνει η Νότα Σοκορέλη.
Στην ανακοίνωση του συνδυασμού της ελάσσονος αντιπολίτευσης αναφέρονται τα εξής: “Ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της Τοπική Αυτοδιοίκησης στην ευρύτερη περιοχή, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο κ. Κωνσταντινίδης ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια και εντιμότητα τον τόπο μας επί 36 συναπτά έτη εκλεγμένος σε διάφορες θέσεις, με επιστολή του προς το δήμαρχο δηλώνει ότι αποχωρεί και δεν πρόκειται να είναι παρόν στην ορκωμοσία των νέων αιρετών.
Ο κ. Κωνσταντινίδης είχε εκλεγεί και για τη νέα πενταετία με το συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων της Λυκόβρυσης. Όπως ανέφερε και στον επικεφαλής της παράταξης προσωπικοί λόγοι τον υποχρεώνουν να αποχωρήσει και τη θέση του στο νέο δημοτικό συμβούλιο να πάρει η Νότα Σοκορέλη, ιδιοκτήτρια κέντρων ομορφιάς. Ο κ. Θεοδωρακόπουλος τον  ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στην πόλη και βεβαίως και στον συνδυασμό. «Η Λυκόβρυση σου χρωστά πολλά Λευτέρη» του είπε.
Ο κ. Κωνσταντινίδης αποχωρεί μετά από 36 έτη συνεχούς παρουσίας στα κοινά της περιοχής μας είτε ως πρόεδρος της Κοινότητας Λυκόβρυσης (επί 16 έτη), είτε ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Λυκόβρυσης (επίσης 16 έτη), είτε ως μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης στον καλλικρατικό δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, (επί 4 έτη), έχοντας κάνει το χρέος του προς την πόλη (Λυκόβρυση) που αγάπησε και υπηρέτησε με συνέπεια. Προς την πόλη στην οποία έθεσε τα θεμέλια για το μέλλον και διαφύλαξε από την τσιμεντοποίηση εξασφαλίζοντας ποιότητα στη ζωή των κατοίκων επί δεκαετίες”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ