Connect with us

Πολιτική

Α. Ευθυμίου: “Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου παρά την κρίση”

Published

on


Στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, με την παρουσία εκατοντάδων πολιτών, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου, την Κυριακή στις 18 Ιανουαρίου 2015, το πρωί.
O Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου, αναφέρθηκε στα έργα και τις δράσεις που έχουν γίνει στο Δήμο, ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος και μοίρασε τα κομμάτια της πίτας στους καλεσμένους, ανταλλάζοντας ευχές.
Χαρακτηριστικά, ο κ. Ευθυμίου ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι εδώ στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, εγώ προσωπικά, όλοι οι αιρετοί και οι εργαζόμενοι του Δήμου, γιατί ο Δήμος μας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και παράγει έργο υψηλής ποιότητας για τους κατοίκους του. Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό, αποδοτικές συνεργασίες και καλό κλίμα των αιρετών  και των εργαζομένων.
Παρά την οικονομική κρίση και τις αντιξοότητες με τις οποίες συνεχίζει να λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως την ελλιπή χρηματοδότηση, τις ολοένα αυξανόμενες αρμοδιότητες που αναλαμβάνει χωρίς τη στελέχωσή της από το αντίστοιχο εξειδικευμένο προσωπικό, ο Δήμος μας αναλαμβάνει δράσεις και έργα σε όλους τους φορείς. Και μάλιστα να σημειώσω ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει περικοπές της τάξης του 60% και συνεχείς απολύσεις.
Για εμάς αποτελεί κοινή παραδοχή και κινητήρια δύναμή μας η αγάπη για την πόλη μας, ανεξαρτήτως δημοτικών παρατάξεων και προσωπικών πολιτικών πεποιθήσεων.  Λειτουργούμε το Δήμο με διαφάνεια, όραμα και αγάπη προς όφελος της πόλης μας και των πολιτών μας.
Ήδη τους μήνες που πέρασαν από την ανάληψη των καθηκόντων μας την 1η Σεπτεμβρίου, το έργο στο Δήμο μας είναι πολύπλευρο.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ