Πολιτική
Βέμπερ: «Η συμφωνία Ελλάδος- Αιγύπτου ενισχύει την ειρήνη στην Α. Μεσόγειο»
Συμφωνία που ενισχύει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο χαρακτήρισε την πρόσφατη υπογραφή της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ.
Παράλληλα κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελλάδος ενάντια στις προσπάθειες υπονόμευσης του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία.
«Χαίρομαι που βλέπω ότι η Ελλάδα συνεργάστηκε με την Αίγυπτο, για να παράξει μια νόμιμη συμφωνία που ενισχύει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο», επισήμανε ο κ. Βέμπερ με ανάρτησή του στο twitter.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελλάδας ενάντια στις τουρκικές προσπάθειες υπονόμευσης του διεθνούς δικαίου στην περιοχή», συμπλήρωσε, ενώ έδωσε τα εύσημα για τη συμφωνία στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας