Πολιτική
Δημοπράτηση έργου ανάπλασης στα Μελίσσια

Δημοπρατείται την 31 Δεκεμβρίου 2013 στα πλαίσια του Προγράμματος “Εξοικονομώ” το έργο διαμόρφωσης των οδών Ροδώνης και Πίνδου -πλησίον του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων – σε δρόμους Ήπιας Κυκλοφορίας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται με το Φ.Π.Α στα 214.602,00 ευρώ .
“Με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη στον οικιστικό ιστό, υλοποιούμε ένα έργο αστικής ανάπλασης το οποίο θα βελτιώσει το μικροκλίμα της περιοχής και θα αναβαθμίσει τις συνθήκες διαβίωσης των μαθητών και των κατοίκων της περιοχής. Το έργο περιλαμβάνει την μετατροπή σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας με φύτευση κατάλληλων δένδρων και τοποθέτηση φωτιστικών εξοικονόμησης ενέργειας” σημειώνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Άντα Μπούσουλα-Χάνου.
Επίσης, η Αντιδήμαρχος ενημερώνει πως σε τροχιά υλοποίησης μετά και την εξασφάλιση αντίστοιχης χρηματοδότησης είναι το έργο ανάπλασης της περιοχής Πόντου-Ψαθά στο Λύκειο Μελισσίων προπϋπολογισμού 1,1 εκ. ευρώ.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024