Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Δημοτική Συνεργασία: Συναντήσεις με εκπαιδευτικούς στα σχολεία

Δημοσιεύθηκε

στις


Επισκέψεις στα δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και νηπιαγωγεία του Δήμου Eλληνικού – Αργυρούπολης, πραγματοποίησε η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Δημοτική Συνεργασία».
Προσφάτως αντιπροσωπεία της από τους κ.κ. Χρήστο Κορτζίδη, Βασίλη Μπούκα και Σπύρο Φιλίππου, επισκέφθηκαν το 4ο και 7ο δημοτικά, το 2ο και 4ο γυμνάσια και το 13ο νηπιαγωγείο Αργυρούπολης. Στις συζητήσεις με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς, τέθηκαν κατά περίπτωση, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συντήρηση – βελτίωση των κτιρίων και του εξοπλισμού, την καθαριότητα, την έλλειψη χώρων, την κάλυψη λειτουργικών δαπανών ή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, την εξέταση πιθανής αλλαγής ορίων, την έλλειψη προσωπικού ειδικής αγωγής-συνοδού κλπ.
Στο μήνυμα του Συνδυασμού αναφέρεται: «Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν σε όλα τα σχολεία του δήμου μας. Η παράταξή μας και ως διοίκηση και ως αντιπολίτευση έχει πάντα ενδιαφέρον και φροντίδα για την εκπαίδευση και συμβάλλει στο μέτρο των δυνάμεων της στο να γίνεται καλύτερη και αποτελεσματικότερη η δημόσια παιδεία.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ