Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Εκσυγχρονίζεται το κλειστό γήπεδο της οδού Ζεφύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Για τα έργα που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα ενημέρωσε τον Χ-τύπο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, κ. Γιώργος Βλαντής.

Αρχικά λοιπόν ο κ. Βλαντής μας ενημέρωσε οπως υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου και περιφέρειας για ένα σημαντικό έργο ύψους 360.000 ευρώ στο κλειστό γήπεδο της οδού Ζεφύρου. Εκεί θα αντικατασταθούν η οροφή και τα κουφώματα ενώ θα ολοκληρωθούν και οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις και, όπως σημειώνει ο Αντιδήμαρχος, σε συνδυασμό με τις εργασίες που έγιναν από το Δήμο το προηγούμενο διάστημα για να δοθεί η άδεια καταλληλότητας “θα έχουμε πλέον ένα υπερσύγχρονο στάδιο”.
Από εκεί και πέρα αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει το έργο κατασκευής παιδικού σταθμού στο Ψαλίδι όπου ήδη έχει αναδειχτεί ο ανάδοχος ενώ σε ξειξη είναι διαγωνισμός για αντικατάσταση λαμπτήρων στο δημοτικό φωτισμό με LED.
Επίσης συνεχίζεται και το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στα Ηπειρώτικα, πάνω από την οδό Πλαπούτα, με τον οποίο θα δοθεί λύση στο πρόβλημα απορροής υδάτων στην εν λόγω συνοικία του Παλαιού Ηρακλείου. Εδώ ο κ. Βλαντής μας πληροφόρησε πως με αυτήν την εργολαβία δίνονται λύσεις και σε πάγια προβλήματα που παρουσιάζονταν σε δρόμους της περιοχής όπως στην οδό Γιασεμιών. 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ