Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Εξώδικο του Δημοτικού Συμβουλίου για τη Μαρίνα Αλίμου

Δημοσιεύθηκε

στις


Με εξώδικο γνωστοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου στο ΤΑΙΠΕΔ την απόφαση του κατά της προωθούμενης επένδυσης στη Μαρίνα Αλίμου. Η απόφαση υπ’ αριθμόν 150/2014 του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

1. Διαπιστώνει ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις της Απόφασης 441/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου για τη Μαρίνα Αλίμου δεν έχουν υλοποιηθεί από το ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. Κατά συνέπεια, ο Δήμος Αλίμου είναι εφεξής πλήρως αντίθετος στη σχεδιαζόμενη και προωθούμενη επένδυση από το ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. και πλήρως ενάντιος σε οποιαδήποτε περαιτέρω πρόοδο της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης.

2. Ο Δήμος Αλίμου θα προσβάλει εφεξής δικαστικά ενώπιον των αρμόδιων εκάστοτε Δικαστηρίων κάθε περαιτέρω ενέργεια της Διοίκησης για το ζήτημα και θα ασκήσει κάθε τακτικό και έκτακτο ένδικο μέσο για την προσωρινή αναστολή και την οριστική ακύρωση κάθε περαιτέρω εξέλιξης.

3. Ο Δήμος Αλίμου θα ενημερώσει αναλυτικά τους πολίτες για το ζήτημα και θα προχωρήσει σε κάθε κινητοποίηση και δραστηριότητα για την προστασία των δικαιωμάτων του και την ακύρωση της επένδυσης, με τη μορφή που αυτή σχεδιάζεται και προωθείται από το ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε.”
    

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ