Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της κυβερνήσεως, Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη στο atelier του Ανέστη Πρωταίου στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις


Την προηγούμενη Πέμπτη και ανήμερα των γενεθλίων του, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτής της Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης επισκέφτηκε το atelier-εργαστήριο του Ανέστη Πρωταίου εν μέσω ένθερμης υποδοχής εκατοντάδων φίλων του.

Ο υπουργός μίλησε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα για το έργο του και τις προοπτικές της κυβερνήσεως στις επικείμενες εκλογές.

Η απλότητα, η αντικειμενική του άποψη, η σεμνότητα και ο επικοινωνιακός λόγος του ενθουσίασαν τους εκατοντάδες φίλους που τον αγκάλιασαν “σαν τον δικό τους άνθρωπο” ,σαν έναν από εμάς, όπως άλλωστε είχε αναγράψει ο κύριος Πρωταίος στην πρόσκλησή του για το κάλεσμα του.

Το παρών έδωσαν στη συνάντηση στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του χώρου της αυτοδιοίκησης όπως Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Διευθυντές Νομικών Προσώπων κ.α.

Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Ν. Μπάμπαλος, ο υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Μ. Κουτσογιαννάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Παπαδημητρίου, η Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Α. Σακκαλόγλου, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδας, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Σαραντόπουλος κ.α.

 

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ