Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ερώτηση στη Δημοτική Αρχή για τα έργα

Δημοσιεύθηκε

στις


Ερώτημα στη δημοτική αρχή Πεντέλης για την πορεία των έργων που χρηματοδοτούνται από τη ΣΑΤΑ, καθώς και για το που βρίσκεται το υπόλοιπό ποσό της ΣΑΤΑ, κατέθεσε η δημοτική κίνηση  “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ” επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην Δήμαρχος Μελισσίων κ. Μανώλης Γραφάκος.

Η ΣΑΤΑ είναι χρηματοδότηση της πολιτείας προς τους Δήμους για την πραγματοποίηση έργων. Κατανέμεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε συγκεκριμένα έργα.
Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ με σημερινό ερώτημά της προς τη διοίκηση του Δήμου, ρωτά για την πορεία χρηματοδότησης των έργων αυτών για την περίοδο 2011 – 2013 και για τον τραπεζικό λογαριασμό που βρίσκεται το υπόλοιπο ποσό της ΣΑΤΑ που έχει ήδη εισπραχθεί από το Δήμο και δεν έχει ακόμα εκταμιευθεί προς τα έργα που έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

“Το ερώτημα τίθεται διότι η κακή διαχείριση της διοίκησης Στεργίου και η χαριστική της πράξη προς τις Τράπεζες και τα Super Market, από όπου ο Δήμος έχασε τακτικά έσοδα 1.000.000 ευρώ το χρόνο προς όφελος αυτών των μεγάλων επιχειρήσεων , έχει φέρει το Δήμο σε οικονομική ασφυξία, σε περιβάλλον λειτουργικών ελλειμμάτων, σε δημιουργία υψηλών υποχρεώσεων σε προμηθευτές και κυρίως σε επικίνδυνη μείωση των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου που πλέον δεν επαρκούν ούτε για τις στοιχειώδεις υποχρεωτικές πληρωμές” αναφέρεται σε δελτίο τύπου της παράταξης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ