Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Η ασφάλεια στις πόλεις επί τάπητος στη συνάντηση του Τ. Θεοδωρικάκου με ΠΕΔΑ και ΚΕΔΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. και Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος από κοινού με την ΚΕΔΕ και επίκεντρο την ασφάλεια στις πόλεις. 

Ο κ. Μαρκόπουλος στο πλαίσιο της εκτενούς ανταλλαγής απόψεων με τον Υπουργό έδωσε έμφαση σε δυο κυρίως θέματα που δυστυχώς απασχολούν έντονα πλέον την καθημερινότητα μας: τα περιστατικά βίας ανηλίκων όσο και την ενδοοικογενειακή βία.

Η συζήτηση κινήθηκε επίσης και στα ευρύτερα θέματα ασφάλειας των πόλεων και τη στενή συνεργασία που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. είναι επιτακτική ανάγκη να χαράξουμε από κοινού και να εφαρμόσουμε μια αποτελεσματική πολιτική για την ασφάλεια των Δήμων μας. Η προστασία της υγείας, της ζωής και της περιουσίας των πολιτών είναι βασική υποχρέωση και κοινός στόχος Υπουργείου και Αυτοδιοίκησης.

Στην συνάντηση, εκτός του Υπουργού κ. Θεοδωρικάκου και του Προέδρου της ΠΕΔΑ κ. Μαρκόπουλου, συμμετείχαν επίσης  ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Καφαντάρης.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ