Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Η «μάχη» για τα στρατοπέδα να δοθεί στο κατάλληλο μέρος

Δημοσιεύθηκε

στις


Στο γνωστό θέμα των στρατοπέδων Χαΐδαρίου και τις πρόσφατες παρεμβάσεις από τον ΑΣΔΑ και την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας τοποθετήθηκε ο επικεφαλής της «Συνεργασίας Πολιτών», κ. Αποστόλης Θεοφίλης, σημειώνοντας: «Όπως έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν, όταν η Δημοτική Αρχή και οι Δημοτικές Παρατάξεις διεκδικούν στο κατάλληλο μέρος δικαιώνονται και κατακτούν το σκοπό τους.
Στην προκειμένη περίπτωση, οι εμπνευστές της σχετικής πρωτοβουλίας δεν έχουν παρά να ανατρέξουν στην περίοδο της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή – επί Υπουργίας Εθνικής Αμύνης Βαγγέλη Μειμαρακη-όπου σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή της εποχής εκείνης παραχωρήθηκαν στον Δήμο Χαϊδαρίου 40 στρέμματα – από την “πόρτα” και μέσα – από τα στρατόπεδα ΚΕΒΟΠ και να διαμορφώσουν αντίστοιχο πλαίσιο ενεργειών.
Πριν από όλα αυτά, ας ξεκαθαρίσουν πρώτα στους δημότες τι ακριβώς διεκδικούν, τις εκτάσεις που μας έχουν ήδη παραχωρηθεί η νέες;
Και αφού αποσαφηνιστούν αυτές οι κρίσιμες λεπτομέρειες ας ζητήσουν την συνδρομή της Δημοτικής Αρχής, των Δημοτικών παρατάξεων και όλων των Χαιδαριωτών και να δώσουμε μάχη στο κατάλληλο μέρος που μπορούμε να διεκδικήσουμε το δίκιο μας στο  Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Και εάν δεν προλαβαίνουν η δεν προκρίνουν όλα τα παραπάνω, μια απλή επίσκεψη στον Χαϊδαριώτη Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα πιστεύουμε θα ήταν περισσότερο χρήσιμη από τις ανούσιες “διεκδικήσεις” στα γραφεία του ΑΣΔΑ.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ