Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κάλεσμα σε όσους δεν περιορίζονται στον ρόλο του τηλεθεατή

Δημοσιεύθηκε

στις


Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου πραγματοποιεί την Γενική της Συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουνίου, στις 7.30 μ.μ.,  στο Πολιτικό – Πολιτιστικό Στέκι (Ακροπόλεως 18 και Ιάσονος) με θέμα: “Η δράση μας στα κοινωνικά μέτωπα και στις γειτονιές μέσα στην τρέχουσα πολιτική συγκυρία”.
Στην ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους που δεν περιορίζονται στον ρόλο του τηλεθεατή των εξελίξεων, αλλά συμφωνούν με την άμεση ανάγκη αγωνιστικής δράσης για απαλλαγή από την ασφυξία ευρωζώνης – ΕΕ, για την μονομερή διαγραφή όλου του δημόσιου χρέους, για αντίσταση ενάντια στα παλιά και νέα αντιλαϊκά μνημόνια και τις πολιτικές που τα προωθούν και τα δικαιολογούν.
Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους αγωνιστές των κοινωνικών κινημάτων.
Στην νεολαία του μαθητικού και φοιτητικού κινήματος, των καταλήψεων και των διαδηλώσεων. Στην νεολαία της ανεργίας και των αγωνιστικών δράσεων για το δικαίωμα στην δουλειά ενάντια στην εργασιακή περιπλάνηση και τις δουλοκτητικές εργασιακές σχέσεις.
Στους εμποροϋπαλλήλους που συναντηθήκαμε στις κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και ενάντια στις “λευκές νύχτες” του Παχατουρίδη.
Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που αγωνίζονται για δωρεάν δημόσια παιδεία.
Στους εργαζόμενους του ίδιου του δήμου, έκτακτους και μόνιμους που βιώνουν εργασιακό και μισθολογικό μεσαίωνα.
Στους αγωνιστές των αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών δράσεων. Στους αγωνιστές των παρεμβάσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών.
Στους δημότες που συμμετέχουν σε επιτροπές αγώνα στις γειτονιές.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ