Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Καταγγελία για πολιτική ιδιωτικοποιήσεων στο Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Την εκχώρηση υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου σε ιδιώτες καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας, Πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Νίκος Αδαμόπουλος, στην ακόλουθη ανακοίνωσή του: “Ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ.  Πατούλης δεν πρόλαβε να αναλάβει τα καθήκοντα του ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ και έσπευσε να δώσει το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει. Αυτή  δεν είναι άλλη από την εκχώρηση υπηρεσιών του δήμου σε ιδιώτες εργολάβους όπως στις  τεχνικές υπηρεσίες ο οδοκαθαρισμός, η καθαριότητα των κτιρίων και των πλατειών και φυσικά στο μέλλον σχεδιάζεται και για άλλες  υπηρεσίες που θα ακολουθήσουν.
Η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων στο Δήμο Αμαρουσίου δεν ξεκινά σήμερα, ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα με τις δουλεμπορικές Μ.Κ.Ο., με τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις όπου δρούσαν στις συγκεκριμένες υπηρεσίες  όπου αποτελούσαν το προθάλαμο των ιδιωτικοποιήσεων. Καταγγέλλουμε την πολιτική αυτή και είμαστε στο πλευρό των συνάδελφων μας και του Σωματείου τους στο Μαρούσι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση που επιχειρείται.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους  να δώσουν δυναμική απάντηση με τη παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 30/10/2014 στις 7μ.μ.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ