Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Καταγγελία για προβλήματα από την νεροποντή στο Μαρούσι (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Στην περιοχή της Νέας Φιλοθέης Αμαρουσίου βρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι”, Πέτρος Κούκουζας, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου για να επισκεφτεί κατοίκους των οποίων τα σπίτια είχαν πλημμυρίσει από τη νεροποντή της προηγούμενης ημέρας. Η διαπίστωσή του ήταν πως τα φρεάτια της γύρω περιοχής, στις οδούς Φλέμιγκ και Χασιώτη, ήταν βουλωμένα.
Στο δελτίο τύπου της παράταξης για το θέμα τονίζονται τα εξής “Αμέσως ο Π. Κούκουζας επισκέφτηκε την Τεχνική Υπηρεσία και συζήτησε με τον διευθυντή και την αρμόδια υπάλληλο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αρμόδιας υπηρεσίας, αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη εργολαβία για τον καθαρισμό των φρεατίων. Είναι προφανής η καθυστέρηση στην υλοποίηση της εργολαβίας: “μας πρόλαβαν οι βροχές” δικαιολογήθηκαν, για να λάβουν την απάντηση: “το φθινόπωρο στην ώρα του ήρθε”.
Με προσωπική παρέμβαση και επιμονή του Π. Κούκουζα δόθηκε προτεραιότητα στον καθαρισμό των φρεατίων της οδού Φλέμιγκ. Η μη έγκαιρη συλλογή των σκουπιδιών από τους κάδους απορριμμάτων επιτείνει το πρόβλημα καθώς με την καταιγίδα τα σκουπίδια φράσουν τα φρεάτια. Σημαντικότερα προβλήματα έχουν διαπιστωθεί στην Λ. Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και στο γεφυράκι στην οδό Πεντέλης.
Με την υπενθύμιση πως η παράταξή μας θα βρίσκεται όπου την καλούν και την έχουν ανάγκη οι μαρουσιώτες, παραθέτουμε φωτογραφίες που απεικονίζουν την άθλια κατάσταση των φρεατίων της περιοχής καθώς και φωτογραφίες από την πλημμυρισμένη Λ. Αμαρουσίου-Χαλανδρίου”.

Διαβάστε ποια είναι η θέση της διοίκησης του Δήμου

Ενημέρωση για τα αντιπλημμυρικά έργα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ