Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας
Καταγγελία για “ταρίφα” σε δημοτικό χώρο

Η Αντιφασιστική Συνέλευση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με ανακοίνωσή της εκφράζει την έκπληξή της για το γεγονός ότι για να πραγματοποιήσει εκδήλωση στο ΠΠΙΕΔ της ζητήθηκε να καταβάλει το αντίτιμο των 50 ευρώ.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην ανακοίνωση – απορία της: “Με έκπληξη διαπιστώσαμε, αιτούμενοι να χρησιμοποιήσουμε αίθουσα του δημοτικού χώρου του ΠΠΙΕΔ για τη διεξαγωγή εκδήλωσης, πως πρέπει να καταβάλουμε το ποσό των 50 ευρώ για τη χρήση των εγκαταστάσεων.
Αναρωτιόμαστε, πότε άρχισε να συμβαίνει αυτό αφού στο παρελθόν δεν έχει ξαναζητηθεί αντίτιμο για τη χρήση ενός δημοτικού χώρου ο οποίος θα έπρεπε υποτίθεται να διατίθεται δωρεάν; Άραγε είναι πάγια τακτική του ιδρύματος ή εφαρμόζεται επιλεκτικά ανάλογα με το ποιος ζητάει το χώρο; Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν στην επερχόμενη προεκλογική περίοδο θα ζητάνε αυτό το ποσό και από όσους θα διεξάγουν τις προεκλογικές τους ομιλίες εκεί.”
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τη Διοίκηση του ΠΠΙΕΔ μας επιβεβαίωσαν ότι έχει αποφασιστεί η επιβολή των 5ο ευρώ, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και ότι αυτή η πολιτική θα ισχύσει κανονικά και στην προεκλογική περίοδο.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ