Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Καταγραφή των προβλημάτων της παραλίας

Δημοσιεύθηκε

στις


Για μία σειρά από σοβαρές παραλείψεις στο θέμα της παραλίας κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή Ελληνικού – Αργυρούπολης, η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Δημοτική Συνεργασία». Χαρακτηριστικά, η παράταξη του κ. Χρήστου Κορτζίδη επισημαίνει: «Η έλλειψη ουσιαστικής συντήρησης είναι εμφανής.  Ο ξύλινος διάδρομος έχει μετατραπεί σε παγίδα για τα πόδια. Χρειάζεται άμεσα να διορθωθεί με μερικές σανίδες. Οι 4 χημικές τουαλέτες είναι εστία μόλυνσης.  Σημειώνουμε την απουσία ναυαγοσώστη από τις 9.00 π.μ. που φτάνουν οι πρώτοι λουόμενοι με τα πούλμαν του δήμου έως τις 10.30 π.μ. που ξεκινάει η βάρδια του.
Λουόμενοι μας ενημέρωσαν ότι ανησυχούν για την ποιότητα των νερών. Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου ότι η πλαζ ανήκει στις μολυσμένες της Αττικής έσπειραν την ανησυχία Αρκετοί είναι αυτοί που φοβήθηκαν να επισκεφτούν την πλαζ φέτος, αφού δυστυχώς η δημοτική αρχή μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον να παραγγείλει ελέγχους του θαλασσινού νερού της πλαζ από επίσημο αρμόδιο φορέα, όπως γινόταν κάθε μήνα του καλοκαιριού παλιότερα και ανακοινώνονταν στην πλαζ και στην ιστοσελίδα του δήμου.
Μετρήσαμε 48 μόλις ομπρέλες στη δεξιά πλευρά της παραλίας. Δεν επιδιορθώνονται ούτε αντικαθίστανται αυτές που σπάνε παρόλο που υπάρχουν άλλες στην αποθήκη. Δεν επαρκούν για την εξυπηρέτηση ούτε καν των κατοίκων του δήμου μας που έρχονται με τα πούλμαν.
Κοιτάξαμε αλλά δεν είδαμε το αναβατόριο για τα ΑΜΕΑ που εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε δημοτική πλαζ στην Αττική το 2009.
Οι προσπάθειες των εργαζομένων στις βάρδιες της παραλίας, να τη διατηρήσουν καθαρή θα μπορούσαν να έχουν σύμμαχό τους τα τεχνικά μέσα επικοινωνίας με τους λουόμενους (μικροφωνική για ανακοινώσεις) τα οποία όμως δεν μπήκαν σε λειτουργία…
Τέλος, από την πλαζ λείπει το εμβληματικό πανό «Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ – ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ», το οποίο προέτρεπε τον κόσμο να συμπεριφέρεται με ευθύνη και υπενθύμιζε την ιστορία της απόκτησής της. Μήπως γιατί δεν μπορούσε να μπει η φωτογραφία του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου; Λέμε, μήπως;»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ