Μοσχάτου - Ταύρου
Κονδύλι για εργασίες στις παιδικές χαρές

Σε απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στη συνεδρίαση της 24ης Ιουνίου προχώρησε σε τροποποίηση του εγκεκριμένου προγράμματος επενδύσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και ενέκρινε το ποσό των 185.000 ευρώ προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές του Δήμου.
Συγκεκριμένα, με την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2014, στον άξονα “Αστική Ανάπλαση” του Τεχνικού Προγράμματος εντάσσεται η δράση: “προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων και δαπέδων ασφαλείας στις παιδικές χαρές του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου”.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Η ασφάλεια των παιδιών μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Γι αυτό το λόγο αποφασίσαμε να διαθέσουμε ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να αναβαθμιστούν οι παιδικές χαρές του Δήμου μας και να αποκτήσουν το ειδικό σήμα πιστοποίησης. Ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε καθημερινά με τις υπηρεσίες μας να ανταποκρινόμαστε σε όλα τα τεχνικά ζητήματα που επιτρέπουν την ασφαλή λειτουργία των δομών του Δήμου”.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ