Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Μέσω ΕΣΠΑ αποχετευτικό δίκτυο στις Αδάμες

Δημοσιεύθηκε

στις


Την ένταξη του έργου «Αποχέτευση Ακαθάρτων στην περιοχή Αδάμες του Δήμου Κηφισιάς» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς, κ. Νίκου Γ. Χιωτάκη.
Το έργο το οποίο θα διαρκέσει 15 μήνες, αφορά, την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, συνολικού μήκους 13,70 km, στην περιοχή των Αδαμών, στις πολεοδομικές ενότητες, Γράμμος – Φοίνικας και Πελοποννησίων, του Δήμου Κηφισιάς, την κατασκευή αντλιοστασίου και όλων των απαραίτητων φρεατίων επισκέψεως και πτώσεως, για την ομαλή λειτουργία του δικτύου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 7.180.000 € και με την ολοκλήρωσή του θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα λυθούν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Η βούλησή μας είναι να υλοποιήσουμε έργα ουσίας που θα απαντούν στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Ξεκινάμε ένα έργο πνοής που θα δώσει στην περιοχή των Αδαμών ένα σύγχρονο αποχετευτικό δίκτυο. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχή κατάληξη της προσπάθειάς και ειδικότερα τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς» δήλωσε ο Δήμαρχος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ