Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Μήνυμα για τις εκλογές από την παράταξη «Μετέχω»

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Αγίου Δημητρίου «Μετέχω» στέλνει προς τους ψηφοφόρους το ακόλουθο μήνυμα για τις προσεχείς εκλογές: «Στις 25 Ιανουαρίου 2015 καλούνται οι πολίτες να εκλέξουν την κυβέρνηση που θα μας εκπροσωπήσει τα επόμενα χρόνια.
Οι πολίτες δεν πρέπει να ξεχάσουν ότι οι μνημονιακές κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ: Μείωσαν την επιχορήγηση των Δήμων από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για λειτουργικές δαπάνες στην τριετία 2009-2012 κατά 60% και για επενδύσεις κατά 55%. Οι περικοπές έχουν τραγικές συνέπειες σε μία σειρά κοινωνικές παροχές και υποδομές όπως στις κοινωνικές υπηρεσίες πρόνοιας, την καθαριότητα, το πράσινο, τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, το «Βοήθεια στο Σπίτι», τη μεταφορά μαθητών, τα δημοτικά ιατρεία, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, τα ΚΑΠΗ, τα δημοτικά ωδεία, τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού και κάθε άλλη δομή που ελάφρυνε τους δημότες.
Επέβαλαν κατάργηση νομικών προσώπων στου Δήμους κατάργηση υπηρεσιών (αστυνομίας, σχολικών φυλάκων κ.λπ.) έχουν στείλει σε διαθεσιμότητα και απολύσεις χιλιάδες εργαζόμενους.
Στις 25 Ιανουαρίου αντιστεκόμαστε στις πολιτικές που θέλουν να διαλύσουν την αυτοδιοίκηση και το κοινωνικό κράτος. Καλούμε τους συνδημότες μας να συμμετέχουν δυναμικά στις βουλευτικές εκλογές γιατί είναι οι πιο σημαντικές των τελευταίων δεκαετιών για την χώρα για το μέλλον των παιδιών μας της αυτοδιοίκησης και της χώρας.
Στηρίζουμε – ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ