Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

“Μαζί με την «Πολιτεία Ευθύνης»”, του Δημήτρη Περιβολαράκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Άρθρο του Περιβολαράκη Δημήτρη: Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, φιλόλογος, Δημοτικός σύμβουλος 2014-2019. Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή και Αλληλεγγύη στη Μεταμόρφωση».

 

Συνταχθήκαμε και συντασσόμαστε με την «Πολιτεία Ευθύνης» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σάββα Νάνο, στο πλαίσιο ενός προγράμματος που εκπονήθηκε συλλογικά μετά από διάλογο ετερόκλητων πολιτικών, αυτοδιοικητικών ομάδων και προσωπικοτήτων της πόλης μας.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε για συλλογική και δημοκρατική διοίκηση του δήμου, βασισμένοι σε δημοκρατικές αρχές και αξίες.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε για ανάπτυξη μιας δέσμης μέτρων με οικολογικό πρόσημο που θα αυξήσουν το πράσινο αποτύπωμα στην πόλη και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Με παρεμβάσεις σε κτήματα που ανήκουν σε Δήμο, στον Κηφισό, στην ΒΙΠΑ ΒΙΟΠΕ περιοχή.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε για εφαρμογή μέτρων με έντονο κοινωνικό πρόσημο: Μείωση δημοτικών τελών κατά 10 τοις εκατό από το πρώτο έτος, δωρεάν τροφεία για όλα τα παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, στήριξη του νέου και της οικογένειας που πλήττεται από την ακρίβεια, το πακέτο του νεογέννητου, την ενίσχυση στο νέο φοιτητή.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε για την ομαλή συνύπαρξη και συνεργασία των αιρετών και των εργαζομένων του Δήμου με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους στο δίκαιο αίτημα για μόνιμη και σταθερή εργασία και για υγιεινές συνθήκες εργασίας.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε για την προσβασιμότητα στους δρόμους και στα δημόσια κτήρια.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε για την υποστηρικτική λειτουργία των κοινωνικών δομών του δήμου στην εκπαιδευτική διαδικασία με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε για ένα έργο σε κάθε γειτονιά.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε για την αναβάθμιση του διοικητικού, εμπορικού και ιστορικού Κέντρου. Σύνδεση του με γειτονιές με μικρά ηλεκτρικά λεωφορείο και διαμόρφωση δημόσιων χώρων στάθμευσης, που θα βοηθήσουν στην αποσυμφόρησή του.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε για την εφαρμογή ενός προγράμματος που έχει οικολογικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό πρόσημο.
Δεσμευτήκαμε και δεσμευόμαστε για την αναβάθμιση του σχολικού αθλητισμού με διασχολικά πρωταθλήματα, προωθώντας το μαζικό αθλητισμό στους νέους αθλητικούς χώρους που θα κατασκευαστούν.
Δεσμευθήκαμε και δεσμευόμαστε για την αναβάθμιση των πολιτιστικών δρώμενων στον Δήμο μας. Για την προώθηση και την προβολή ερασιτεχνικών σχημάτων όλων των μορφών τέχνης και πολιτισμού.
Μαζί με την «Πολιτεία Ευθύνης» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σάββα Νάνο.
Μαζί κάνουμε τη διαφορά.
Για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία, τη Μεταμόρφωση.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ