Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Μπάμπης Καούκης: Οι άμεσες επιπτώσεις του ΟΧΙ στο Ίλιον

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ιλίου, κ. Μπάμπης Καούκης, έκανε την εξής δήλωση, σχετικά με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου: «Εάν βγούμε έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση με το όχι που θέλουν να επιβάλουν κάποιοι στις 5 Ιουλίου, για το Δήμο Ιλίου θα σημαίνει το εξής:
– Πάγωμα του έργου «Αγωγός Όμβριων Υδάτων Οδού Καλπακίου» το οποίο εκτελείται από την Περιφέρεια και συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκά κονδύλια.
– Πάγωμα της δια πλάτυνσης Θηβών από Αγ. Νικολάου έως Λ. Φυλής, το οποίο εκτελείται από τη Περιφέρεια και  συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκά κονδύλια.
– Πάγωμα του έργου Ρέματος Εσχατιάς το οποίο συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκά κονδύλια.
Επίσης δεν πρόκειται να γίνει ποτέ το πολυδύναμο βιοκλιματικό κέντρο (έργο της Περιφέρειας αφού είναι με τη χρηματοδότηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων). Και υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος πτώχευσης του Δήμου Ιλίου, αφού οι Μακροπρόθεσμες και Βραχυπρόθεσμες Υποχρεώσεις αγγίζουν το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Αυτό σημαίνει και στάση πληρωμών, προς υπαλλήλους και προμηθευτές.  Δεν πρόκειται να έρθει ποτέ το ΜΕΤΡΟ στο Ίλιον και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από όλα αυτά που έχουμε υποβάλλει για έγκριση στη Περιφέρεια.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ