Connect with us

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Μ. Συρεγγέλα για δημοσκοπήσεις: «Αντιλαμβανόμαστε τις ανησυχίες των πολιτών»

Published

on

«Αντιλαμβανόμαστε, πλήρως, τις ανησυχίες των πολιτών» ανέφερε η Μαρία Συρεγγέλα σχολιάζοντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων, ειδικά ως προς τα ζητήματα της υγείας και των σχολείων και πρόσθεσε: «θα πρέπει να ολοκληρωθεί η τετραετία για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε στο σύνολό του το πρόγραμμά μας και τότε οι πολίτες θα κρίνουν αν κάναμε πράξη τις δεσμεύσεις μας».

Ειδικότερα, μιλώντας για την υγεία, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών ανέφερε: «ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει ότι την τετραετία αυτή η κυβέρνηση θα επικεντρωθεί στα ζητήματα της υγείας. Βλέπουμε, ήδη, ότι στο Ταμείο Ανάκαμψης έχουν ενταχθεί, για να αναβαθμιστούν, τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας και πως έχουν ξεκινήσει προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Αν κάποιος -όπως στο παρελθόν- σας πει πως με ένα νόμο και ένα άρθρο θα λύσει τα προβλήματα της υγείας, μάλλον θα σας πει ψέματα.»

Τέλος, η κα Συρεγγέλα απαντώντας στις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις κτηριακές υποδομές των σχολικών κτηρίων τόνισε: «Δεν μπορεί να λέμε ότι για όλα φταίει η κυβέρνηση. Τα σχολικά κτήρια δεν είναι αρμοδιότητα της κεντρικής κυβέρνησης, αλλά της γενικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα των δήμων. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ανάγκες και το γνωρίζω και προσωπικά από τα σχολεία της Δυτικής Αθήνας όπου είμαι βουλευτής. Για το λόγο αυτό, από τη δική μας πλευρά ως κυβέρνηση, μπήκαμε στη λογική να βοηθήσουμε στην κτηριακή και ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων μέσω της ΚΤ.ΥΠ., με το Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ