Πολιτική
Νέα σελίδα στην “Ενωμένη Πόλη” (photos)

Σε πανηγυρικό κλίμα συνήλθε στο Α’ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης η νεοεκλεγείσα από το 2ο Συνέδριο της παράταξης ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ, 200μελής Κεντρική Επιτροπή της για να εκλέξει με πρωτοφανείς για δημοτική παράταξη δημοκρατικές διαδικασίες τον νέο Γραμματέα της και Πολιτική Γραμματεία της.
Την έναρξη των εργασιών της έκανε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τα μέλη είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους. Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για την παράταξή μας και για μένα που ονειρευόμουνα αυτές τις διαδικασίες. Την προηγούμενη Δευτέρα έκλεισε το ψηφοδέλτιο για τη θέσεις του Γραμματέα και της Πολιτικής Γραμματείας μας. Έχουμε λοιπόν τρεις υποψηφιότητες για τη θέση του Γενικού Γραμματέα, τους Ηλία Καλό, Παναγιώτη Μούστο και Δημήτρη Αρβανίτη, τους οποίους συγχαίρω και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Για την Πολιτική Γραμματεία έχουμε 31 υποψηφίους τους οποίους επίσης συγχαίρω και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Θέλω να τονίσω τρία πράγματα:
Πρώτον τις πρωτόγνωρες για δημοτική παράταξη διαδικασίες που ακολουθούμε, με τις οποίες ενισχύουμε τη δημοκρατία μέσα στην παράταξής μας, κάτι που για μένα είναι θεμελιώδες.
Δεύτερον: Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλες και όλους που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά σε ένα πολύ σημαντικό πολιτικό ρόλο της μεγάλης και ενιαίας παράταξής μας, ρόλο που έχει να κάνει με την κοινωνία, τις επαφές με τις άλλες παρατάξεις, με την στήριξη, αλλά και με την κριτική και τον έλεγχο του συνόλου της δημοτικής μας αρχής. Τρίτον, στον νέο Γραμματέα της παράταξής μας, προτείνω να έχει δίπλα του, συνεπίκουρους του έργου του, και τους άλλους ανθυποψήφιούς του που δεν θα εκλεγούν. Γιατί σε αυτή την παράταξη, ανεξάρτητα από τίτλους και αξιώματα, κανένας δεν περισσεύει μιας και το βάρος που καλείται να σηκώσει η νέα Πολιτική Γραμματεία μας είναι πολύ μεγάλο και σοβαρό”.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Κωνσταντάτος, αναφέρθηκε στους στόχους της «Ενωμένης Πόλης» για το 2015, συγχάρηκε ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που βγήκαν μπροστά και έβαλαν στην κρίση των μελών της την υποψηφιότητά τους, όπως είπε, ενώ πληροφόρησε το Σώμα για τα σε εξέλιξη έργα και δράσεις της νέας Δημοτικής Αρχής, η οποία όπως τόνισε, δουλεύει βάσει στόχων, άοκνα και συστηματικά, αλλάζοντας τα κακά δεδομένα και πρακτικές του παρελθόντος.
Τα αποτελέσματα των εκλογών
Ακολούθησε η εκλογή της πενταμελούς εφορευτικής επιτροπής ως και οι παρουσιάσεις και ομιλίες των υποψηφίων Γραμματέων και μελών της Πολιτικής Γραμματείας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοινώθηκαν από την Εφορευτική Επιτροπή: Για τη θέση του Γραμματέα της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ εκλέχθηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία ο κ. Νίκος Αρβανίτης. Για την Πολιτική Γραμματεία της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ εκλέχθηκαν κατά σειρά οι εξής: Βάσω Σιτρά, Δημήτρης Βικελής, Νίκος Κρητικός, Φιλ. Καρπούζας, Μιχ. Τσικαλάκης, Μαρία Κούκου, Βλ. Δεδέκης, Νικ. Τσιουράκης, Θεοδ. Τζωρτζίνης, Δημ. Ραματζάς, Γ. Ιωακειμίδης, Αμ. Τζάκου, Αν. Σαββίδου, Ηλ. Χόρτης, Μην. Παρτσελάκης με Βαρβ. Σιαφάκα (ισοψηφία).
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024