Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Νέες υποψηφιότητες στην παράταξη «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέες υποψηφιότητες προστέθηκαν στην παράταξη «Το Μαρούσι Ψηλά!» ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Αναλυτικά:

  • Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» το υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης τηλεπικοινωνιακής εταιρίας Δημήτρη Βάλβη και δηλώνει:

«Ο Δημήτρης Βάλβης νεαρός Μαρουσιώτης με πλούσιο βιογραφικό στον κλάδο των νέων τεχνολογιών και κυρίως αγάπη για την πόλη που γεννήθηκε μεγάλωσε και εργάζεται,  συμπορεύεται στον κοινό μας στόχο που είναι και το σύνθημά μας “Το Μαρούσι Ψηλά!”. Καθημερινά, νέοι απ’ όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου που έχουν το δυναμισμό της ηλικίας τους αλλά και επιστημονική εξειδίκευση αγκαλιάζουν το συνδυασμό μας και συμμετέχουν στον προγραμματισμό και την υλοποίηση έργων του τόπου μας για την επόμενη πενταετία».

  • Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» τον στιχουργό Νικόλα Τακτικό και δηλώνει:

 

rbt

 

«Ο Νικόλας Τακτικός, Μαρουσιώτης με ιδιαίτερη προσφορά στον πολιτισμό αλλά και την προστασία των αδέσποτων ζώων συμπορεύεται στον κοινό μας στόχο που είναι και το σύνθημά μας “Το Μαρούσι Ψηλά!”. Συμπολίτες μας, με πολλές δυνατότητες και ευαισθησίες που συμμετέχουν ενεργά στην ευταξία του Αμαρουσίου και προασπίζουν το δικαίωμα στη ζωή των τετράποδων φίλων μας μέσα από τα θεσμικά όργανα του Δήμου, όπως ο Νικόλας, αποτελούν μέλη της μεγάλης ομάδας μας. Είναι άνθρωποι αποτελεσματικοί που προάγουν τον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη».

 

  • Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» την Ιατρό Βιοπαθολόγο – Μικροβιολόγο Σταυρούλα Βάγγη και δηλώνει:

 

rbt

«Η Σταυρούλα Βάγγη,  η γνωστή, αγαπητή Μαρουσιώτισσα γιατρός, που έχει συνδέσει το όνομά της με την υψηλή επιστημονική προσφορά και το ήθος παρέχοντας παράλληλα και εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες της στο Δημοτικό Πολυιατρείο, συμπορεύεται στον κοινό μας στόχο που είναι και το σύνθημά μας “Το Μαρούσι Ψηλά!”.

Ο συνδυασμός μας, δυναμώνει καθημερινά, από συμπολίτες μας με πλατιά κοινωνική απήχηση, με αγάπη για τον Άνθρωπο και διάθεση προσφοράς στην πόλη μας!».

 

  • Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» τον φυσικοθεραπευτή Ιωάννη Θεοδωρακόπουλο και δηλώνει:

 

 

«Ο Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, μέλος της επιστημονικής κοινότητας καθώς και της Κοινωνίας των Πολιτών, αλλά και ταυτόχρονα με ιδιαίτερη προσφορά στη διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης, γεννήθηκε μεγάλωσε και εργάζεται στην πόλη μας και συμπορεύεται με τον κοινό μας στόχο που είναι και το σύνθημά μας “Το Μαρούσι Ψηλά!”.

Το πρόγραμμά μας για τη νέα δημιουργική 5ετία του Αμαρουσίου, συγκεντρώνει, ελκύει και αναδεικνύει ανθρώπους που διανύουν σημαντική κοινωνική πορεία και χαίρουν της εκτίμησης των συμπολιτών μας!».

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ