Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ξήλωμα διαφημιστικών πινακίδων

Δημοσιεύθηκε

στις


Για τις ενεργειές του στο θέμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων  ενημερώνει τους κατοίκους του Αμαρουσίου η δημοτική αρχή της πόλης με αφορμή απόπειρες επανατοποθέτησης διαφημιστικών παλσίων σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης
Αρχικά λοιπόν η διοίκηση θυμίζει πως ο Δήμος Αμαρουσίου έχει πρωταγωνιστήσει το προηγούμενο διάστημα  στην προσπάθεια να απομακρυνθούν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης όλες οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες. Και μάλιστα σημειώνει πως πάνω από 1500 παράνομες πινακίδες κι άλλα υπαίθρια μέσα διαφήμισης αποξηλώθηκαν στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, κατά το παρελθόν.
“Για τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, παραμένει προτεραιότητα να παραμείνει η πόλη καθαρή από κάθε μορφή ρύπανσης , αλλά και να διασφαλίσει ότι η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων θα γίνεται με ασφάλεια στους δρόμους του προαστίου μας.
Όταν λοιπόν παρατηρήθηκε απόπειρα τοποθέτησης των πινακίδων ο  Δήμος απευθύνθηκε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, όπου κατήγγειλε την παράνομη τοποθέτηση των πινακίδων και παράλληλα ζήτησε να προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία στις εκ του νόμου απαιτούμενες ενέργειες.  Επίσης, με άλλο έγγραφο ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι καμία Υπηρεσία του δεν έδωσε άδεια για την τοποθέτηση υπαίθριου διαφημιστικού μέσου.
Με τις άμεσες αυτές ενέργειες του Δήμου απομακρύνθηκαν αμέσως και 2 μεγάλα διαφημιστικά μέσα που είχαν τοποθετηθεί παράνομα επί της Λεωφ.Κηφισίας στο ύψος του κτήματος Συγγρού.
“Αναμένουμε από την Ελληνική Αστυνομία να συνδράμει το Δήμο μας στο δύσκολο αυτό έργο, λαμβάνοντας επίσης υπόψη και το γεγονός πως πλέον δεν λειτουργεί στο Δήμο μας Δημοτική Αστυνομία, αφού η συγκεκριμένη Υπηρεσία καταργήθηκε με πρόσφατη απόφαση της Πολιτείας. Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνουμε τους κατοίκους του Αμαρουσίου ότι η Διοίκηση του Δήμου δεν πρόκειται να ανεχθεί την ύπαρξη ούτε μίας παράνομης διαφημιστικής πινακίδας.Δεν θα επιτρέψουμε την αλλοίωση της εικόνας της πόλης μας, ούτε την ασφάλεια όσων κυκλοφορούν στους δρόμους της” διαβεβαιώνει η Δημοτική Αρχή τους κατοίκους.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ