Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ο σχεδιασμός των Νομικών Προσώπων στο προσκήνιο

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Δημητρίου συνεδριάζει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 20.00 με θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Λήψη απόφασης για έγκριση της υπ’ αριθ..134/2015 απόφασης του ΝΠΔΔ με την επωνυμία “Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής που αφορά στην έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2016.
2. Λήψη απόφασης για έγκριση της υπ’ αριθ.263/2015 απόφασης του ΝΠΔΔ με την επωνυμία. “Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Δημητρίου” που αφορά στην έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2016.
3. Λήψη απόφασης για κατάρτιση – ψήφιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2016.
4. Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης καθιέρωσης εξαιρέσεων από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας και του συνεχούς ωραρίου υπηρεσιών του Δήμου μας για το έτος 2015 καθώς και την 24ωρη λειτουργία και 12ωρη λειτουργία υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες τους.
5. Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης προκειμένου να προμηθευτεί ο Δήμος αναμνηστικά για την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας .
6. Λήψη απόφασης για έγκριση πραγματοποίησης εκδήλωσης “Αφιέρωμα στην Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική των Χριστουγέννων” για τα μέλη των ΚΑΠΗ του
Δήμου μας.
7. Λήψη απόφασης για έγκριση πραγματοποίησης εκδήλωσης “Δείπνο Χριστουγέννων” για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
8. Λήψη απόφασης για έγκριση πραγματοποίησης εκδήλωσης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
9. Λήψη απόφασης για την χωροθέτηση των θέσεων στάσιμου υπαίθριου εμπορίου στους σταθμούς των μετρό Ηλιούπολης – Άγιος Δημήτριος – Δάφνη.
10. Λήψη απόφασης για παραλαβή της μελέτης “Ειδική αρχιτεκτονική μελέτη διαμόρφωσης Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου”
11. Λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου ΑΠΕ και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου “Συντήρηση και επισκευή σχολείων 2015”
12. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη παράτασης περαίωσης της εργασίας “Επισκευές – συντηρήσεις – βελτιώσεις οργάνων παιδικών χαρών”.
13. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη παράτασης περαίωσης της εργασίας “Αναβάθμιση εργασία πιστοποίησης παιδικών χαρών κατά ISO”.
14. Λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “Ανακατασκευή κατεστραμμένων πεζοδρομίων (Λ. Βουλιαγμένης)”.
15. Λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου “Συντήρηση και επισκευή σχολείων 2014”.
16. Λήψη απόφασης για διαγραφή ποσού 15,00€ στο όνομα Τσελές Ιωάννης από κατάλογο επαναβεβαίωσης φύλαξης οστών έτους 2011.
17. Λήψη απόφασης για διαγραφή ποσού 5.481,82€ από κατάλογο προστίμου διατήρησης αυθαιρέτων έτους 2014 της εταιρείας VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ.
18. Λήψη απόφασης για επιστροφή αχρεωστήτων καταβληθέντων ποσών τακτικής μισθοδοσίας του συνταξιοδοτηθέντα υπαλλήλου Κιουλόγλου Κυριακού ποσού 876,64€.
19. Λήψη απόφασης για ορθή επανάληψη της 499/2015 απόφασης Δ.Σ. στο σκέλος που αφορά στην αναφορά της 397/2015 απόφασης Δ.Σ.
20. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμηθειών, εργασιών και έργων του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 παράγραφος 1 του ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –
Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ Α’ 87/7-6-2010).
21. Ψήφισμα για την προμήθεια ξενόγλωσσων βιβλίων για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ