Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παράσταση νίκης για την Πολιτεία Ευθύνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μαζική η παρουσία των πολιτών της Μεταμόρφωσης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Κίνησης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Νάνο

Παρουσία πλήθους φίλων και υποστηρικτών, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου της Μεταμόρφωσης, το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Νάνο.

Όπως τονίστηκε από τους ανθρώπους της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: “Ο δυνατός παλμός και τα ένθερμα χειροκροτήματα κατά την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες μας.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ με την έμπειρη ομάδα της δεν διεκδικεί απλώς τη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον για τον κάθε πολίτη της Μεταμόρφωσης, με περισσότερη δικαιοσύνη, ενσυναίσθηση και ανθρωπιά.

Ήρθε επιτέλους η στιγμή η πόλη να αλλάξει σελίδα, δίνοντας σαφή εντολή στη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ που έχει βασικό στόχο να ενώσει όλους τους κατοίκους της Μεταμόρφωσης.”

Σ. Νάνος: “Είναι επιτέλους η στιγμή να αφήσουμε πίσω όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, Σάββας Νάνος, ανέφερε: «Είναι επιτέλους η στιγμή να αφήσουμε πίσω όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες. Να αγνοήσουμε πολιτικές που μας υποτιμούν και προάγουν το χειρότερο πρόσωπο μιας κοινωνίας, που έχει το χρέος να κοιτάζει μόνο μπροστά.

Για εμάς στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, επίκεντρο ήταν και παραμένει πάντα ο Άνθρωπος και πάντα με γνώμονα τον Άνθρωπο σκοπεύουμε να σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας. Άλλωστε, οι πολίτες είμαστε που πάντα θα αποφασίζουμε το είδος των πόλεων στις οποίες θα ζήσουμε στο μέλλον, τα ιδανικά που θα προσπαθούμε να φτάσουμε και τις αξίες που θα μας καθορίζουν. Στον χώρο της αυτοδιοίκησης, η δύναμη και η πρόοδος θα εκπορεύονται πάντα από το εμείς

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ