Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ποια είναι τα θέματα της συνεδρίασης στο Δ.Σ. Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις


Tο Δημοτικό Συμβουλιο Κηφισιάς συνεδριάζει την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 19:30, στο δημαρχείο της πόλης (Διονύσου και Μυρσίνης) με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

– Λήψη απόφασης για την προσωρινή ανάθεση του Εντευκτηρίου της Εκάλης στον «Μένανδρο».
– Λήψη απόφασης για την έγκριση του «Κανονισμού Λειτουργίας Συνοικιακών Συνελεύσεων».
– Λήψη απόφασης για την Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ & ΥΑΚΙΝΘΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΑΛΗΣ».
– Λήψη απόφασης για τον ορισμό τριών εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Δήμου Κηφισιάς, μοναδικού μετόχου της ανώνυμης εταιρείας «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ» σε Γενική Συνέλευση αυτής.
– Καταβολή οφειλών και δεδουλευμένων της εκκαθαρισθείσης κοινωφελούς επιχείρησης Εκάλης. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.
– Λήψη απόφασης επί αναφοράς- υπομνήματος κατοίκων συνοικίας Αδαμών πολεοδομικής ενότητας 12 (Οικισμός Πελοποννησίων) για τους κοινόχρηστους χώρους του οικισμού.
– Λήψη απόφασης για την έγκριση υψομετρικών μελετών Περιοχής «Υπόλοιπο Βαρειές» στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς.
– Λήψη απόφασης για την αποδοχή χορηγιών και αποστολή ευχαριστήριων επιστολών στις εταιρείες που προσέφεραν στο Δήμο Κηφισιάς.
– Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπάνης ύψους 3.321,00 € και ψήφιση διάθεσης ισόποσης πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 10.6235.01 με τίτλο «Μισθώματα μηχανικού και λοιπού εξοπλισμού» που έχει προϋπολογισθεί στο ύψος των 8.000,00 ευρώ για το έτος 2015.
– Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπάνης ύψους 850,00 € και ψήφιση διάθεσης ισόποσης πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 00.6434 με τίτλο «Λοιπές δαπάνες δημοσίων σχέσεων» προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2015.
– Λήψη απόφασης για την 1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2015  του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ», σύμφωνα με την υπ ’αρ. 8/2015 Απόφαση του Δ.Σ.
– Έγκριση διενέργειας οικονομικού ελέγχου Δήμου Κηφισιάς και Νομικών Προσώπων από 1-1-2014 έως 31-12-2014 και πρόσκληση υποβολής σχετικών προσφορών.
– Λήψη απόφασης για αποδοχή ή μη της παραίτησης του κ. Σταμάτη Μερσιάδη από μέλος του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» και ορισμός αντικαταστάτη του.
– Λήψη απόφασης επί της υπ΄ αριθ. 98/2015 εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αφορά τον καθορισμό αμοιβής της Δικηγορικής Εταιρίας «Ευάγγελος Ν. Χατζηγιαννάκης» και ειδικότερα στο Δικηγόρο Ευάγγελο Χατζηγιαννάκη.
– Λήψη απόφασης επί της υπ΄ αριθ. 24/2015 εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αφορά τον καθορισμό αμοιβής της Δικηγορικής Εταιρίας «Ευάγγελος Ν. Χατζηγιαννάκης» και ειδικότερα στο Δικηγόρο Βασίλειο Χατζηγιαννάκη.
– Λήψη απόφασης επί αιτήματος απαλλαγής από προσαυξήσεις (αρθρ. 174 παρ. 3 του Ν. 3463/2006).
– Λήψη απόφασης επί αιτήματος απαλλαγής από προσαυξήσεις (αρθρ. 174 παρ. 3 του Ν. 3463/2006).
– Λήψη απόφασης για τη διαγραφή οφειλής ΤΑΠ λόγω πώλησης ακινήτου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ