Connect with us

Πολιτική

Προς πώληση το οικόπεδο της Λ. Κύμης

Published

on

Το ζήτημα της αξιοποίησης του οικοπέδου της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (ΚΕΔ) στη Λεωφόρο Κύμης από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής έθεσε και πάλι στη Δημοτική Αρχή της πόλης ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Όραμα για το Ηράκλειο” κ. Σταύρος Γεωργόπουλος με παρέμβαση του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Θυμίζουμε πως ο πρώην Δήμαρχος έχει ζητήσει να διερευνήσει η διοίκηση τη δυνατότητα στέγασης του δημοτικού γκαράζ στο οικόπεδο που είναι στα όρια του Δήμου με το Δήμο Αμαρουσίου. Μάλιστα ο κ. Γεωργόπουλος είχε αναλάβει πρωτοβουλία όταν ήταν Δήμαρχος (2006-2010) για τη μεταφορά του γκαράζ στον ανωτέρω χώρο η οποία όμως δεν τελεσφόρησε.
Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Υποδομών,  κ. Γιώργος Βλαντής, είπε πως βάσει της τελευταίας ενημέρωσης που έχει το οικόπεδο οδεύει προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ.
 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ