Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Τι θα συζητήσει η Οικονομική Επιτροπή

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής Ηρακλείου, Νικόλαος Μπαρμπούνης, καλεί τα μέλη της σε συνεδρίαση με γραπτή πρόσκληση, στην οποία αναφέρονται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όποτε το ζητήσει ο δήμαρχος ή το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών της. Η Τακτική Συνεδρίαση θα γίνει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου  και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
– 9η Αναμόρφωση προϋπολογισμού  Δήμου Ηρακλείου Αττικής οικονομικού έτους 2015.  (ΕΙΣΗΓ.  κ. Μαργαρώνης  – Αντ/χος κ. Μπαρμπούνης).
– Έλεγχος υλοποίησης προϋπολογισμού  Γ΄ τριμήνου οικονομικού έτους  2015. (ΕΙΣΗΓ.  κ. Μαργαρώνης  – Αντ/χος κ. Μπαρμπούνης).
– Πρόσληψη πληρεξούσιου δικηγόρου σε υπόθεση του Δήμου μας¨ Απαλλοτρίωση(Αίτηση αναγνώρισης δικαιούχου) της Mαρίας συζ.Σωτηρίου Χαίρη, το γένος Καρόλου και Ελένης  Βάγγερ κατά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ενώπιον του Μονομελούς  Πρωτοδικείου Αθηνών στις 12/02/2016 καθώς και σε κάθε μετ’ αναβολή συζήτησή της. (Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας)
– Έγκριση αντιλογισμού πρότασης ανάληψης υποχρέωσης-δέσμευσης πίστωσης ποσού -1.869,44€ και διάθεσης πίστωσης ποσού στον Κ.Α. 10-6279. με τίτλο περιγραφής «Λοιπές δαπάνες για ύδρευση, άρδευση» του πρ/σμού του Δήμου οικ. έτους 2015. (ΕΙΣΗΓ.  κ. Σταμίρης  – Αντ/χος κ. Μπαρμπούνης).
– Tροποποίηση της υπ.αρ. 352/2015 ως προς το ποσό του Αντιλογισμού στον Κ.Α. 70-6641.002 τον οποίο αντιλογίσαμε εκ παραδρομής κατά 3.544,38 αντί του σωστού ποσού αντιλογισμού κατά -3.421,94. (ΕΙΣΗΓ.  κ. Κλινάκη  – Αντ/χος κ. Μπαρμπούνης).
– Λήψη απόφασης α) για την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσίας Μεταφοράς – Ρυμούλκησης Οχημάτων του Δήμου μετά από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για οριστική διαγραφή από τη δύναμη  οχημάτων του Δήμου και β) την  έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ποσού 871,50€ σε βάρος του ΚΑ 20-6414.002  του προϋπολογισμού του Δήμου μας οικονομικού έτους 2015.
(ΕΙΣΗΓ.  κ. Ματσούκας  – Αντ/χος κ. Μπαρμπούνης).
– Καθορισμός συντελεστού τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων και υπεδάφους αυτών.
– Έγκριση διάθεσης πίστωσης α) ποσού ( 130,00 € ) και β) έκδοσης  αντίστοιχου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα του  υπαλλήλου του Δήμου Ζυγογιώργου Γιώργου, με απόδοση λογαριασμού εντός τριμήνου , σε βάρος του ΚΑ : 70-6323.001,  για την πληρωμή των εξόδων που θα προκύψουν στο ΚΤΕΟ για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων του Δήμου μας . (ΕΙΣΗΓ.  κ. Μάστορας – Αντ/χος κ. Μοσχονάς).

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’ Κυκλοφορεί το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, θα βρείτε μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ